Go to index page

My stories

Here you can find a collection of some of the stories I have written using the Sims 2.

Presently only swedish stories is awailable. Sorry. Translations might be coming later...

If you find anything wrong with the stories, pictures or if you want to tell me anythin else (like how much you love this site or that you want to translate the stories into english), please tell me using mail: vidde_hemsta@yahoo.com or ICQ#4868453.

Alvprinsen

Här är berättelsen om alverna, människorna och mörkeralverna i en egen tolkning! Kommentera jättegärna denna serie på thesims.se! Här är tråden! Det går förstås också bra att mejla mig eller skriva i gästboken.

Det här är en berättelse i flera delar

Drizzt Do'Urden - En mörkeralv utan hem

Jag vet att alla har sin egen bild av mörkeralver och deras utseende. Jag vet iaf att den bild jag har inte stämmer med den en del andra har. Så håll det i åtanke.

För det andra är detta en lånad berättelse. Jag har precis läst Dark elf triology av RA Salvatore. Det är han som skapat karaktärerna. Denna dagbok är en illustration. Ett försök att visa hur allt ser ut i mitt huvud. Självklart är det inte möjligt att göra allt exakt som jag ser det, så en del kompromisser kan förekomma.

Rätt som det är kan jag få en släng av kreativitet. Då kan det hända att min berättelse inte stämmer överens med boken. Men jag ska försöka att hålla mig i skinnet (förutom om någon sim är olydig...)

Eftersom Maxis av någon anledning inte tyckte att mörkersyn (infravision) skulle stödjas av spelet kommer såklart alla bilderna vara tagna så som en människa hade sett det hela om det hade funnits ljus i Menzoberanzan, vilket det egentligen inte finns i någon större utsträckning. (men hur kul är det om alla bilder är helt svarta?)

Och slutligen; om du tycker att mörkeralvernas moral är av den värre sorten, så är det för att moral som vi känner den knappt finns bland mörkeralverna. De har helt andra värderingar än vi.

På thesims.se har jag skapat en kommentar-tråd för denna dagbok också. Tveka inte att säga din mening där, uppskattning eller konstruktiv kritik tas gladeligen emot! Förutsättningen är förstås att du har ett konto där.
Adress: http://TheSims.se/forums.view.asp?fID=38&tID=176095
Har du inget sådan konto kan du naturligtvis maila mig (vidde_hemsta@yahoo.com) eller skriva i gästboken!

Varför sa du inget?

indexbilden gjord av Alexandra1989 på thesims.se

Creative Commons License
Dessa verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 2.5 Sweden Licens.


Design screwed up by Vidde